Privatumo politika

Kas mes esame

Mūsų tinklalapio adresas yra: https://mamasiuva.lt/. Mamasiuva.lt yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Prašome įdėmiai perskaityti šį pranešimą apie privatumą, kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat kaip juos naudosime. 
Šią Politiką taikome tais atvejais, kai lankotės Mamasiuva.lt interneto svetainėje, registruojatės ar užsisakote prekes mūsų elektroninėje parduotuvėje, užsisakote naujienlaiškius. Tvarkydami asmens duomenis vadovaujamės Europos Sąjungos Duomenų apsaugos reglamento Nr. 2016/679, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų susijusių teisės aktų reikalavimais bei kontroliuojančių institucijų nurodymais.  

Mes garantuojame, kad Mamasiuva.lt internetinėje parduotuvėje Jūsų pateikta informacija naudojama ir laikoma saugiai. Tačiau prieš darydami užsakymą perskaitykite privatumo politiką, kad vėliau nekiltų nesusipratimų. Rasos.eu pasilieka teisę keisti privatumo politiką, priklausomai nuo esamų ir naujai priimtų Lietuvos ir Europos Sąjungos teisės aktų.

Naudodamiesi Mamasiuva.lt elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad sutinkate su rasos.eu privatumo politika.

Kokius asmeninius duomenis mes renkame ir kodėl tai darome

Visa lankytojų ir pirkėjų asmeninė informacija tvarkoma remiantis galiojančiais įstatymais ir teisės aktais.

Mes prašome pirkėjų vardo, pavardės, adreso, elektroninio pašto adreso, telefono numerio tam, kad galėtume patvirtinti Jūsų užsakymą, jį įvygdyti.

Mes neperduodame Jūsų asmens duomenų tretiesiems asmenims, kurie nesusiję su Jūsų užsakymu. Surinkta Jūsų asmeninė informacija lieka pas mus. Šią informaciją naudojame siekdami pristatyti Jums prekes, susisiekti su Jumis dėl užsakymų ar kitų iškilusių klausimų ir pan.

Mes nesidalijame Jūsų asmenine informacija su įmonėmis ar asmenimis, išskyrus čia pateiktus atvejus: norėdami įvykdyti tam tikrus būtinus veiksmus – priimti mokėjimus (pvz. Paysera.lt). Be Jūsų sutikimo Jūsų asmeniniai duomenys nebus naudojami kitais nei išvardinti tikslais, nebent to reikalaus galiojantys įstatymai ar teisės aktai.

Siekdami užtikrinti skaidrumą ir atsakingą asmens duomenų tvarkymą, informuojame, kad tvarkome asmens duomenis šiais tikslais:

1. teikdama elektroninės prekybos paslaugas – kai, užsisakydami produktus, turite mums pateikti asmens duomenis, kad galėtume įvykdyti jūsų užsakymą;

2. vykdydama tiesioginę rinkodarą, įskaitant naujienlaiškių siuntimą – kai vartotojas užsiregistruoja gauti El. naujienas, kurios apima informacinio pobūdžio naujienas, pasiūlymus, akcijas ar kitokias naujienas, kuriomis Mamasiuva.lt nori su jumis dalintis;

3. užsiregistravus mūsų sistemoje – rasos.eu suteikia galimybę užsiregistruoti, kad nereikėtų kiekvieną kartą, ką nors įsigyjant, įvedinėti informacijos, kur pristatyti prekes. Registracija nėra būtina, norint pirkti, todėl jūs patys nusprendžiate, ar norite registruotis.

Slapukai (cookies)

Jei Jūs turite paskyrą ir prisijungiate mūsų tinklalapyje, mes sukuriame laikiną slapuką, kuriame įrašoma, ar Jūsų naršyklė priima slapukus. Šis slapukas nesaugo jokios asmeninės informacijos ir yra ištrinamas kai uždarote savo naršyklę.

Kai Jūs prisijungiate, mes taip pat sukuriame kelis slapukus, kuriuose saugoma Jūsų prisijungimo informacija ir Jūsų ekrano rodymo pasirinkimai. Prisijungimo slapukai galioja 2 dienas, o ekrano nustatymų – vienerius metus. Jei Jūs pažymite pasirinkimą “Prisiminti mane”, Jūsų prisijungimo slapukas galios 2 savaites. Kai atsijungiate iš savo paskyros, prisijungimo slapukai ištrinami.

Iš kitų tinklalapių įkeltas turinys

Šiame tinklalapyje gali būti iš kitų tinklalapio įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). Tokio įkelto turinio peržiūra ir veiksmai su juo šiame tinklalapyje prilygsta apsilankymui tuose tinklalapiuose, iš kurių turinys yra įkeltas.

Šie tinklalapiai gali rinkti duomenis apie Jus, naudoti slapukus (cookies), trečiųjų šalių sekimo paslaugas ir stebėti Jūsų veiksmus su įkeltu turiniu, įskaitant ir tuos atvejus, kai turite paskyrą ir esate prisijungęs prie minėtų tinklalapių.

Kaip ilgai mes saugome Jūsų duomenis

Kai užsiregistruojate mūsų tinklalapyje ir tampate vartotoju, mes saugome visus Jūsų asmeninius duomenis, kuriuos Jūs pateikiate savo paskyroje. Kiekvienas vartotojas gali matyti, redaguoti ir ištrinti savo asmeninius duomenis bet kuriuo metu (išskyrus vartotojo vardą). Tinklalapio administratoriai tai pat gali matyti ir redaguoti šiuos duomenis.

Jūsų teisės

Jei Jūs turite paskyrą šiame tinklalapyje, arba kada nors rašėte čia komentarą, galite reikalauti gauti duomenų eksporto failą su visais asmeniniais duomenimis, kuriuos mes turime apie Jus, įskaitant ir tuos, kuriuos pats mums pateikėte. Jūs taip pat galite reikalauti, kad mes ištrintume visus mūsų turimus Jūsų asmeninius duomenis. Šie abu reikalavimai negalioja duomenims, kuriuos mes privalome išsaugoti pagal įstatymą administraciniams, teisiniams ar saugumo tikslams.

Salinkis